Opdrachtgevers

EH_logo_FC_Diap_BvR
Online projectleider /Communicatieadviseur/ Eigen Haard.
Dit is een van de grootse woningcorporaties van Nederland. Het is een van mijn vaste opdrachtgevers. Ik heb me er veel beziggehouden met online communicatie en digitalisering. Zo heb ik een sociaal intranet opgezet. Nieuwe releases van het intranet begeleid. En een sociaal intranet opgezet. Ook heb ik een interne communicatie campagne opgezet met als doel: werknemers uitleggen wat digitale communicatie is en wat voor rol zij hierin kunnen spelen. 

 

 

 

 

logo COA

Intranet manager COA.
Bij het COA ben ik betrokken geweest bij het doorontwikelen van het intranet. Het COA ging op een heel andere manier werken – zaakgericht.  Het intranet speelde daarin een cruciale rol. En het was belangrijk dat het intranet goed aansloot bij de werkprocessen van de COA-medewerkers.
Verder heb ik veel trainingen gegeven. Van gebruikerstrainingen SharePoint tot trainingen over webstatistieken.

 

 

 

 

 

AchillesOnline marketing en communicatie Achilles Autolease. Achilles is een middelgroot leasebedrijf in Den Haag. Achilles schakelde mij in voor hun online communicatie. Een belangrijk project dat ik heb afgerond is het doorontwikkelen van de corporate site.

 

 

CIBG

Contentmigratie/Trainingen CIBG Het CIBG is een uitvoeringsinstantie van het ministerie van VWS.  Het CIBG is in transitie en wil dé organisatie worden op het gebied van registers voor (gewaarmerkte) identiteiten.Binnen het CIBG heb ik de contentmigratie van zeven websites begeleid . Verder heb ik ook de IT-afdeling getraind in het werken met Orchard.

 

 

doras

Online projectmanagement, tekst en strategie nieuwe website Doras  Welzijnsorganisatie Doras was al een tijd bezig met het restylen van haar website. Doras schakelde mij in om ervoor te zorgen dat dit proces versnelde. Het design was er al. Na het opstellen van de strategie bleek dat het design nog beter zou kunnen aansluiten bij de verwachtingen van bezoekers.  Ook is de content SEO-proof gemaakt. Het resultaat: een toegankelijke, gebruiksvriendelijke website met helder geschreven content.