geraldine_profiel

Wie ik ben

Voor een kort antwoord: bekijk m’n Linkedin Profiel. Benieuwd naar uitgebreide informatie, lees dan verder.

Nieuwsgierig
Ik heb thuis in de boekenkast het fotoalbum  staan van mijn eerste levensjaren. Het is zo’n donkerrood, leren Henzo-album. In het album zit een foto die is genomen in een restaurant toen ik een jaar of twee was. Je ziet een gezelschap dat zit te dineren. Ik sta van een klein afstandje met grote ogen nieuwsgierig, met een observerende blik, toe te kijken.

Projectleider of communicatieadviseur bij communicatieprojecten

Ik vind deze foto typerend voor wie ik ben. Mijn nieuwsgierigheid bracht me ook op plekken in de wereld waar  veel mensen nooit komen. Zo schreef ik verhalen over een vluchtelingenkamp in Bethlehem, over feestende tieners in Tehran, en over de ontluikende homo scene in Cambodja. En woonde ik in in de Amerikaanse stad Missouri, het Jordaanse Amman, het Indiase Pune en het Maleise Kuala Lumpur.

Mijn nieuwsgierigheid en scherpe observatievermogen helpt mij om snel zaken te doorgronden. Ik ben dan ook op mijn best in een rol als projectleider of communicatieadviseur bij communicatieprojecten in een opstart- of veranderfase.

Een van mijn opdrachtgevers waar ik een communicatieklus heb gedaan zei laatst: ‘Ik heb hier nog nooit eerder met iemand gewerkt die zo snel begreep hoe deze organisatie in elkaar stak als jij’. Een mooi compliment!

Wil je een keer kennismaken? Stuur me een e-mail geraldine@decontentwinkel.nl of bel 06 211 66 592.